Het is weer zomer!

Tuinfeest

De zomer is het perfecte seizoen om een feest in de tuin te organiseren. Bij Catering & Partyservice de Haan kunt u terecht voor de complete organisatie van uw tuinfeest. Of het nu gaat om een barbecue, een zomers buffet, hapjes of tapas, wij bieden een breed assortiment aan heerlijke zomerse versnaperingen. En mocht het weer niet helemaal meezitten, dan hebben wij ook terrasheaters en waterdichte partytenten om uw feest toch te laten slagen.

Wij bieden verschillende opties voor uw tuinfeest, zoals barbecue, buffetten, tapas, salades en hapjes. Ook kunt u combinaties maken uit ons assortiment en zelf uw eigen menu samenstellen. Bij Catering de Haan werken we uitsluitend met verse producten, dus u kunt ervan verzekerd zijn dat uw gasten zullen genieten van heerlijk eten en drinken.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag bij het organiseren van een geslaagd tuinfeest. Bij Catering de Haan staan wij altijd voor u klaar en bieden wij persoonlijk advies om uw wensen te vervullen.