Gefeliciteerd met uw jubileum!

Jubileum

Gefeliciteerd met uw aanstaande jubileum! Of het nu gaat om een bedrijfsjubileum, personeelsjubileum of uw eigen huwelijksjubileum, een jubileum is een bijzondere mijlpaal die gevierd mag worden. Bij Catering & Partyservice Raymond de Haan begrijpen wij dat als geen ander en staan wij voor u klaar om van uw jubileum een onvergetelijk evenement te maken.

Met onze ervaring en expertise weten wij precies hoe wij uw jubileumfeest tot een succes kunnen maken. Of het nu gaat om een kleine viering voor 10 personen of een groot feest voor 800 personen, wij hebben de cateringmogelijkheden en sfeervolle aankleding om van uw jubileum een onvergetelijk evenement te maken. Naast de catering verzorgen wij ook volledig ingerichte feesttenten, springkussens en muziek om uw feest compleet te maken.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw jubileumfeest? Klik dan op de link hierboven om meer te ontdekken. Heeft u speciale wensen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee om uw jubileumfeest tot een groot succes te maken!