Contactgegeven

Catering en Partyservice Raymond de Haan
Handelsweg 11-A
8152 BN Lemelerveld

Telefoon: 0572 361650
E-mail: info@cateringdehaan.nl

U kunt ook contact met ons opnemen via: 

Raymond de Haan
Mobiel: 06-21571530
Email: raymond@cateringdehaan.nl


KVK: 68004389
BTW: NL001416173B25

Neem contact met ons op

  Veel gestelde vragen

  Kan ik mijn bestelling laten bezorgen?

  Ja, wij bieden bezorging aan. Wij bezorgen onze gerechten op het door u opgegeven adres en tijdstip. Houd er rekening mee dat er mogelijk bezorgkosten in rekening worden gebracht.

  Kan ik mijn bestelling ophalen?

  Ja, wij bieden afhaaldiensten aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen op het door u aangegeven tijdstip bij ons aan de Handelsweg 11A in Lemelerveld.

  Wat is het minimale aantal personen?

  Dat is per buffet en product verschillend, dit staat aangegeven per buffet. Mocht u daar meer vragen over hebben kunt u altijd contact met ons opnemen. 

  Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

  U kunt een bestelling plaatsen via onze website, per e-mail of telefonisch. Wij vragen u vriendelijk om uw bestelling ten minste 48 uur van tevoren te plaatsen om ervoor te zorgen dat wij uw bestelling op tijd kunnen voorbereiden.

  Kan ik mijn bestelling op het laatste moment wijzigen of annuleren?

  Wij begrijpen dat er soms wijzigingen of annuleringen nodig kunnen zijn. Neem contact met ons op om te bespreken wat er mogelijk is.

  Kan ik specifieke dieetwensen doorgeven?

  Ja, wij kunnen rekening houden met verschillende dieetwensen, zoals vegetarisch, veganistisch, glutenvrij en lactosevrij. Neem contact met ons op om uw specifieke wensen te bespreken.

  Moet ik zelf zorgen voor borden en bestek?

  Als u ons serviesgoed en bestek wilt gebruiken, kunnen wij deze voor een meerprijs leveren. U kunt er ook voor kiezen om uw eigen serviesgoed en bestek te gebruiken.

  Moet ik zelf de vuile vaat doen?

  Wilt u de vuile vaat liever niet zelf doen? Dan nemen
  wij de vuile borden en het vuile bestek retour voor een vaste schoonmaakvergoeding (€ 1,35 per persoon met een minimumbedrag van
  €17,50).