Een dag met collega's

Personeelsfeest

Bent u op zoek naar een manier om uw medewerkers eens goed in het zonnetje te zetten en elkaar op een andere manier te leren kennen? Dan is een bedrijfsfeest de perfecte gelegenheid! Of het nu gaat om een zakelijke en formele aangelegenheid of juist een informeel en feestelijk event, bij Catering & Partyservice Raymond de Haan bent u aan het juiste adres.

Wij nemen graag de organisatie van uw personeelsdag of -avond uit handen en zorgen voor een onvergetelijk feest dat geheel volgens uw wensen verloopt. Denk bijvoorbeeld aan een gezellige ouderwetse Hollandse avond of een swingend Caribisch feest in een sfeervolle feesttent. Maar ook als u alleen een overheerlijk buffet wilt serveren om de dag af te sluiten, bent u bij ons aan het juiste adres. Van een smakelijk stamppotbuffet tot aan een uitgebreid warm of koud buffet, alles is mogelijk.

Wij staan voor u klaar om uw personeelsfeest op maat te organiseren en volledig aan te passen aan uw wensen. Neem gerust contact met ons op om uw ideeƫn te bespreken en wij zorgen voor een feestelijke dag of avond waar nog lang over nagepraat zal worden!