Koude gerechten
- Quinoasalade met sinaasappel, noten, avocado, rozijnen en mint
- Romaanse salade met granny smith appel, chorizo en walnotenolie
- Vitello tonato, kalfslende, tonijnmayonaise, kappertjes en rode ui
- Salade Caprese, oude ras tomaten, buffel mozzarella, basilicum en pesto
- Gambasalade, koriander, limoen, lente ui en rode peper marinade
- Versgebakken donkerbruin oerbrood & stokbrood
- Roomboter & kruidenboter
Warme gerechten
- Volkorenpasta, gegrilde groenten, pijnboompitten en pestosaus
- Couscous met romanesco, rozijnen, noten mix en groene asperges
- Variatie van vergeten groenten, pastinaak, oerwortel, gele wortel en chioggia biet
- Kabeljauw gemarineerd met dille, limoen en tomaat
- Scharrelkipfilet in zachte kerriesaus en ananas​
€ 25,50 p.p.